www.detitaliensketorv.dk
 
 
  Det Italienske Torv Miele Italiano Italiensk Honning

"Agritur"

BIOLOGISK MARMELADE, HONNING OG ANDET GODT

På en af mine ture i det skønne bjergområde mellem Bologna og Modena fandt jeg "Agritur" , et mindre firma som laver biologisk marmelade, honning og andet godt.
"Agritur" ligger 1400mt over havets overflade, her er luften ren og så langt øjet rækker ser man skov.
Skovene består hovedsageligt af akacie og kastanie, her vokser bl.andet vilde blåbær, hindbær, brombær og Karl Johan svampe som om efteråret skyder op af jorden under de faldne blade. I dette område findes de såkaldte sorte blåbær som, er kendt langt ud over Italiens grænse på grund af deres positive effekter for helbredet.
Fra firmaet "Agritur" går man i skovene og samler bær ind. Honningen kommer fra bistader hvoraf, nogle er sat ud så de står ved siden af de planter hvorfra biavleren vil at honningens smag og værdier skal komme fra. Dette kan lade sig gøre da bierne, som vi ved ikke flyver langt omkring, men sværmer om de nærmeste planter hvorfra de indsamler nektaren.

Produkterne fra "Agritur" er 100% afhængige af klimaet, derfor kan det ske at nogle af produkterne i perioder ikke findes på lageret.

Produkterne er udover mærket for biologisk herkomst også stemplet ICEA som står for etisk og atmosfærisk kontrol, certifikat pålagt og registreret af CEE.

Det Italienske Torv Miele Italiano Italiensk Honning
 
DET ITALIENSKE TORV.DK

 

kontrolrapport