www.detitaliensketorv.dk
 
 
  Det Italienske Torv

BRØD VELEGNET TIL BRUSCHETTA
(er hurtigere end Toscana-brød..... jeg bruger selv denne opskrift da den er god med smør eller som bruschetta).

Tilberedningstid ialt: 3 ½ time
Arbejdstid: 20 min

Ingredienser
500 gr hvedemel 00
500 gr speltmel
30 gr frisk gær
6 skefulde extra jomfru olivenolie
½ teskefuld salt

Fremgangsmåde:

Udrør gæren med lunkent vand. Tilsæt olie, salt. Bland melet og slå dejen godt sammen i fadet. Tag den ud på bordet og ælt den med så meget mel som dejen kan tage, den skal være luftig, glat og slippe hænder og bord. Læg dejen i skålen, drys lidt mel over, og dæk den med et fugtigt bomuldsklæde og sæt den til hævning ca. 2 timer til dobbelt størrelse. Slå dejen ned og ælt den godt igennem. Form den til 2 brød, og læg dem på plade med bagepapir. Lad brødet efterhæve 30 min. Tænd ovnen og indstil den på 200'-225' . Snit brødet med skrå snit. Bag brødet på nederste ribbe i ovnen ved 200'-225' i 30-40 minutter. Afkøl på bagerist.
Efter at brødet er afkølet kan du evt. lægge det ene i fryseren, alt efter dit behov.


 



Det Italienske Torv
 
DET ITALIENSKE TORV.DK

 

kontrolrapport