www.detitaliensketorv.dk
 
 
  Det Italienske Torv

SPAGHETTI ALL' ACETO BALSAMICO

Tilberedningstid ialt 25 min.
Arbejdstid: ca. 10

Ingredienser 4 personer

400 gr spaghetti (prøv spaghetti af kamut mel)
3-4 skalotteløg
220 gr frisk tomatsovs
4 skefulde hakket persille
4 salvie blade
4 skefulde balsamico tradizionale 25 år (erstat evt. med en sursød condimento)
jomfru oliven olie
smør
parmigiano reggiano drys
salt og peber

Fremgangsmåde:
På en pande lader du oliven olie, fint hakket løg og salvie blade riste et par min. derefter slukker du.
På en anden dyb pande koger du, på svag blus, tomatsovsen, en klat smør, et par skefulde oliven olie og persille.
Efter ca. 10 min. blander du løg og salvie i og lader det stå endnu nogle min. på svag blus, hvis sovsen bliver for tør kan du komme lidt vand fra spaghettien i. Smag til med salt.
Medens du laver sovsen har du sat vand over og kogt spaghettien, husk at den ikke skal koge ud, skal det være italiensk så skal pasta altid være "al dente" den må ikke være blød. Salt i vandet skal altid kommes i når vandet koger, ikke før,
derefter kommes spaghettien i. Når spaghettien er kogt tages den op i en skål og sovsen hældes straks over.
Til sidst aceto balsamico og parmigano reggiano drys, der røres forsigtigt.


Det Italienske Torv
 
DET ITALIENSKE TORV.DK

 

kontrolrapport