www.detitaliensketorv.dk
 
 
  Detitaliensketorv.dk

Honning

Honning er kendt fra fjerne tider, de første skrifter som stammer fra Ægypten går ca. 5000 år tilbage i tiden.
Romerne var begærlige efter den søde smag, de brugte den søde honning til svampe, trøfler, papegøje kød, fisk og skaldyr.

I oldtiden blev honningen ikke kun brugt til at forsøde smagen på vildt og fisk med, man brugte den også til bagning og til at forsøde vinen med, samt til fremstilling af mjød og medicin.
Honningens første plads som sødemiddel blev lidt efter lidt erstattet af sukker, dette blev fremstillet af sukkerrør som blev fundet og bragt hjem af korsfarer fra Syrien.

I løbet af det 2nd århundrede blev det kostbare hvide substans primært taget i brug ved hofferne og af kardinalerne. Den blev symbolet på rigdom og magt.

Folket kunne ikke tillade sig at bruge sukker på grund af den høje pris, de måtte fortsætte med at bruge honning indtil omkring det 18 århundrede.
Omkring midten af 1700 års tallet fandt man sukkerrør i Amerika og så startede nedgangen i forbruget af honningen for alvor.
Vi skal næsten frem til vor tid før honningen igen bliver taget i betragtning på grund af dens ernæringsmæssige værdier.

Honning er let fordøjeligt, giver ernergi og er et naturligt sødemiddel. Dette er et 100% naturprodukt derfor kan farve og smag ændre sig...
Holdbarheden afhænger af vandprocenten, såfremt den er under 18% kan honningen holde meget længe, hvis du opbevarer den mørkt og køligt, til du skal bruge den.
Længe, kan være flere år, næsten evigt.
Der er 2 års officiel holdbarhed. Efter åbning mindst holdbar 3 mdr.
Opbevares tørt og køligt og bør ikke udsættes for direkte sollys.

Detitaliensketorv.dk
 
DET ITALIENSKE TORV.DK

 

kontrolrapport